In hoogte verstelbaar Buitensportnet

Ken je het Buitensportnet al?

Een potje volleyballen, badminton spelen, kennismaken met tennis of een wedstrijdje voetvolley. Welk school- of speelplein biedt deze mogelijkheden? Dankzij het buitensportnet kan het allemaal! Op diverse school- en speelpleinen in Nederland wordt er al gebruik gemaakt van het multifunctionele sportnet.

Omdat een video meer zegt dan 1000 woorden:

Het buitensportnet zorgt voor meer sport- en spelplezier, verbindt jong- en oud en stimuleert sociale ontmoeting. Kijk op www.buitensportnet.nl voor meer informatie.

Over het Buitensportnet

Het buitensportnet is duurzaam en is officieel gekeurd door het keurmerkinstituut en voldoet daarmee aan alle veiligheidseisen. Het net is in vaste hoogte beschikbaar, maar er is ook een in hoogte verstelbare variant. Het net kan aangepast worden aan de lengte van de spelers of aan de sport die je wilt spelen.

Waarom het buitensportnet?

We hebben even voordelen van het buitensportnet op een rijtje gezet:

✓ Vergroten van het sportaanbod op jouw school
✓ Verstelbaar in hoogte en daardoor geschikt voor meerdere sporten
✓ Verschillende lengten
✓ Weerbestendig en hufterproof
✓ Veilig en kindvriendelijk
✓ Duurzaam (gaat jarenlang mee)
✓ Voor alle leeftijden
✓ Vergroot het sportaanbod
✓ Stimuleert sociale ontmoeting

Wil je meer weten? Kijk dan op www.buitensportnet.nl.

Het buiten sportnet is een duurzame oplossing, niet alleen voor scholen, maar ook voor gemeenten, vakantieparken, campings, kinderopvangcentra en meer. Ideaal geschikt voor schoolpleinen, speelpleintjes, veldjes, recreatieplekken, speeltuinen en andere plaatsen waar kinderen en ouderen samen komen om te sporten. Perfect om te volleyballen, badmintonnen, tennissen, voetvolleyen en meer!

Subsidie mogelijkheden

Er zijn diverse subsidiemogelijkheden beschikbaar om het net te financieren. Vraag bijv. bij de gemeente of provincie naar mogelijkheden of kijk naar de mogelijkheden van fondsen als Sportimpuls of het Rabofonds.

Gerelateerde artikelen

Reacties