Ons 2016

We kijken terug op een super 2016 met allemaal mooie mijlpalen voor Gymspiratie.

Begin januari zijn we gestart met de test-versie van de site, zonder dat we wel wisten of er animo voor was. Sindsdien zijn we superhard gegroeid, met de laatste maanden meer dan 130 nieuwe leden per maand erbij. In totaal hebben we nu meer dan 1100 leden op de site die onze spellen bekijken.

Bezoekers op de website

In 2016 zijn er door 37 500 personen 166,695 pagina’s op onze site bekeken, van over de hele wereld. Ruim 90% van onze bezoekers kwam uit Nederland, bijna 5% uit België, maar we hebben ook bezoekers uit bijvoorbeeld Costa Rica, Nieuw Zeeland, en Qatar:

Nieuw VO-gedeelte

Sinds afgelopen zomer is Hans bij het Gymspiratie team betrokken, hij vertegenwoordigt de Voortgezet Onderwijs sectie. Sindsdien zijn er op de site meer dan 100 spellen voor het VO bijgekomen.

Aantal spellen op de site

Sinds maart, toen we officieel gestart zijn, is ons spellenaantal gegroeid van 68 naar 358:

Top 3 Meest bekeken spellen

Uiteraard wordt niet ieder spel even vaak bekeken. Deze spellen werden het meest bekeken:

  1. Escape Room (2366x)
  2. Flipperbal (2131x)
  3. Bulldog (1906x)

Opslaan van spellen als PDF

Sinds juni kun je met een Premium lidmaatschap spellen op de site opslaan als PDF. Daar wordt erg vaak gebruik van gemaakt; 2358 maal in totaal. Pokemon GO 1.0 werd daarvan het vaakst opgeslagen.

Makkelijker inloggen

Sinds deze maand is het mogelijk om gemakkelijk in te loggen met je Facebook of Twitteraccount. Zo hoef je nooit meer je wachtwoord te onthouden als je de site bezoekt.

Facebook & Instagram

Ook op Facebook ging het het afgelopen jaar goed los. Binnen een jaar zijn we gegroeid naar meer dan 4200 volgers op Facebook, waarbij dit de populairste posts waren:

  1. Balanceren en Samenwerken voor kleuters
  2. Leuk voor een aankomende teamuitje?
  3. Vandaag is de dag ;)

Sinds kort zijn we ook op Instagram actief, ons populairste post was daar King of the Hill.

Wat gaan we in 2017 doen?

Uiteraard gaan wij in 2017 niet achterover hangen; we blijven druk bezig om Gymspiratie te verbeteren. Iedere maand komen er uiteraard weer spellen voor het PO & VO bij, daarna zijn we in ieder geval dit van plan:

Spellen uploaden

Vaak horen we de vraag hoe je zelf spellen kunt toevoegen aan Gymspiratie. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een manier waarop dat gewoon via de site kan: vanaf half januari kun je spellen uploaden via de site.

Verbeterde layout spellen

We gaan de layout van de spellen aanpassen, zodat ze er straks nog logischer uit komen te zien. Verwacht: februari.

Spellen opslaan als favoriet

Wil je je favoriete spellen makkelijk terug kunnen vinden? We zijn bezig met een functie waardoor dat kan. Staat op de planning voor half 2017.

Reageren op spellen

We zijn de juiste manier aan het onderzoeken waarop je een reactie kunt achterlaten op een spel. Handig als je aanvullende tips hebt voor mede-gymmers! Duurt nog even voordat we er uit zijn, omdat het natuurlijk wel goed moet samenwerken met alles wat we al hebben op de site. Of het een forum wordt, of directe reacties onder een spel….we houden je uiteraard op de hoogte!

Heb jij nog (Gymspiratie-)wensen?

Zijn er nog dingen die jij graag wil op de site, maar nu nog niet kunnen? Laat het dan weten, gaan we kijken wat er mogelijk is!

We kijken uit naar een nog succesvoller 2017 en wensen je daarin veel gemak met het gebruik van de site!

Hans
Martijn
Martijn
Gijs

Gerelateerde artikelen

Reacties