Ontdek Gymladder en Win een Jaarlicentie

Stimuleer je leerlingen en maak bewegingsonderwijs nóg leuker met Gymladder, het vernieuwende en unieke systeem dat zelfbeoordeling combineert met eenvoudige registratie van leerlingniveaus.

Dit is dé sleutel tot betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling in je gymlessen!

Lees verder om te kijken hoe eenvoudig je een jaarlicentie op Gymladder kunt winnen.

Geef je leerlingen de kracht van zelfbeoordeling

Gymladder biedt een belangrijk voordeel: het stelt je leerlingen in staat zichzelf te beoordelen op hun acties. Dit zorgt voor een waardevol gevoel van verantwoordelijkheid en stimuleert hen om actief deel te nemen aan hun eigen ontwikkeling.

Bij elke stap die ze zetten, ervaren ze een groei in vaardigheden en genieten ze van het proces.

Zelfevaluatie bevordert niet alleen snellere vooruitgang, maar ook meer plezier in beweging!

Docentvriendelijk en efficiënt

Gymladder is speciaal ontworpen om de voordelen van zelfbeoordeling te combineren met gebruiksgemak voor jou als docent.

Met slechts één blik op het whiteboard tijdens de les kun je direct zien welke leerlingen extra hulp nodig hebben of juist meer uitdaging aankunnen.

Het registreren van de leerlingniveaus kost bijna geen extra lestijd en vereist geen afleidende tablets of computers voor de leerlingen. Ze kiezen eenvoudig hun startniveau aan de hand van het stappenplan, gaan aan de slag en hangen hun persoonlijke magneetkaartje op het whiteboard zodra ze dat niveau hebben behaald.

Vervolgens lezen ze de volgende stap en zetten ze hun ontwikkeling voort.

Snel overzicht met de Gymladder webapplicatie

Aan het einde van de les scan je de kaartjes met behulp van de handige Gymladder webapplicatie.

Zo krijg je binnen no-time een compleet overzicht van de resultaten van de hele klas. Het was nog nooit zo gemakkelijk om de voortgang van je leerlingen in kaart te brengen!

Pas Gymladder aan jouw behoeften aan

Met Gymladder heb je als docent de vrijheid om zelf categorieën en vaardigheden toe te voegen aan het systeem. Je kunt leerlijnen maken die perfect aansluiten bij jouw lessen, of je kunt kiezen uit de leerlijnen die andere docenten al hebben gemaakt.

Dit geeft je maximale flexibiliteit en zorgt voor optimale ontwikkeling van je leerlingen. Het is jouw gymklas, en met Gymladder bepaal jij de koers!

Win een jaarlicentie voor Gymladder!

Als extra bonus hebben gymdocenten nu de kans om een jaarlicentie voor Gymladder te winnen! Gymladder is dé aanvulling waarmee je het bewegingsonderwijs naar een nóg hoger niveau tilt.

Wil je deze geweldige prijs winnen en je leerlingen nog meer uitdaging bieden? Laat hieronder je gegevens achter.

  • Je kunt t/m vrijdag 16 juni meedoen.
  • Uiterlijk vrijdag 23 juni krijg je een mailtje of je gewonnen hebt.
  • De winnaar moet voor 30 juni aan Gymladder zijn/haar aanvullende gegevens doorgeven. Horen we niets van je? Dan vervalt je recht op je prijs, en kiezen we een andere winnaar.

Gerelateerde artikelen

Reacties