Samen sterk voor Sport: Onze laatste donatie aan Sports for Children

Met Gymspiratie vinden we het belangrijk om regelmatig contact te hebben met andere partijen waarmee we samenwerken of die we steunen. Onlangs hadden we weer een vruchtbaar overleg met Stefan en Jan-Willem van Sports for Children, een organisatie die we al jaren ondersteunen.

Wij worden echt blij van onze ondersteuning, en zij doen supertoffe dingen met onze donaties: gymmateriaal wat hier in Nederland niet meer gebruikt wordt, verzamelen, opknappen en versturen naar kansarme regio’s. Zodat kinderen daar ook kunnen gymmen.

Tijdens het overleg hebben we gesproken over de voortgang van de projecten die Sports for Children momenteel uitvoert en over mogelijke nieuwe initiatieven om nog meer kinderen te kunnen helpen.

Het was inspirerend om te horen hoeveel impact de organisatie heeft gehad op de levens van de kinderen die ze hebben geholpen.

Jaarlijkse donatie van Gymspiratie

Zoals je misschien al weet, doneren wij ieder jaar 1% van onze omzet aan hen. En ook dit jaar.

Ik ging bij ze langs, overhandigde onze donatie, en hielp ook een dagje timmeren in hun werkplaats (nieuwe hobby). Materiaal wat niet opgeknapt kan worden, toveren zij namelijk om tot toffe meubels. Cool he?

Het is geweldig om te weten dat we een verschil kunnen maken in het leven van deze kinderen door onze steun aan Sports for Children.

Wil je meer weten over Sports for Children? Bekijk dan hier hun laatste projecten, en doneer ook!

Gerelateerde artikelen

Reacties