Sneak Preview: De ontwikkeling van onze Periodeplanning

Periodeplanning - Opmerkingen lesniveau

We zijn druk bezig met iets wat je weer veel tijd gaat besparen: een online gym-periodeplanning! Wij zijn al een jaar bezig met ontwikkelen, we zitten nog in de testfase, maar je kunt alvast bekijken hoe het gaat werken…en hoe handig hij voor jou wordt!

Onze uitgangspunten

Periodeplanning - Smartphone
Makkelijk te bewerken op je smartphone.
  • De tool is flexibel; ieders situatie is namelijk verschillend. Werk je op een basisschool? Of juist op het VO? Heb je combinatieklassen? Of wil je juist voor één klas een speciale planning maken? Het is straks mogelijk zijn om zelf een planning te maken die volledig past binnen jouw eigen situatie.
  • Van globaal naar gedetailleerd: Vanuit het indelen van de leerlijnen die je een periode wilt geven, werk je naar de specifieke lesonderdelen in  weekplanning toe.
  • Lesonderdelen kun je makkelijk vanaf de site toevoegen aan je planning, maar er is ook ruimte zijn voor eigen inbreng.
  • Ook met je smartphone kun je makkelijk een planning maken, bewerken en bekijken:

Koppeling met de website

De tool is gekoppeld aan onze leerlijnen en spellen op de website. Daardoor kun je makkelijk onderdelen indelen in je planning. Staat er een onderdeel niet op de site? Je kunt gelukkig ook je eigen inhoud toevoegen.

Statistieken bijhouden

Het is natuurlijk handig als je kunt zien welk percentage de leerlijnen uitmaken van jouw planning. Zo kun je straks zien of je alle leerlijnen zo vaak aanbiedt als jij wilt:

Periodeplanning - Statistieken
Statistieken automatisch uitgerekend (klik voor groter formaat)

Notities kunnen maken

Gaat er een keer een les niet door? Of wil je aantekeningen maken bij een gegeven les, zodat je volgend jaar de bijzonderheden nog weet? Op week- en op lesniveau kun je straks notities maken:

Bewegende beelden

Wanneer beschikbaar?

Op dit moment zijn we nog druk bezig met ontwikkelen. Binnenkort gaan we de planning met een selecte groep gebruikers testen. In de zomermaanden (want dan heeft toch niemand iets te doen ;) ) kan je als Premium lid alvast de planning verder testen. We willen uiteindelijk dat hij in de eerste maanden van het schooljaar 2018/2019 online staat.

Wil je een seintje zodra we online zijn?

Vul je gegevens in en je ontvangt automatisch een mailtje van ons zodra je de planning kunt gebruiken:

[mc4wp_form id=”77554″]

Gerelateerde artikelen

Reacties