Verrijk je Gymlessen: Ontdek onze Aankomende Online Yogacursus

Yoga in de Gymles - Online Cursus

Er gaat iets heel tofs aankomen voor jou als je meer yoga in je gymlessen wilt integreren! 

🥁🥁🥁

Onze nieuwe cursus “Yoga in de Gymles” komt eraan!

Wil jij je gymlessen met yoga verrijken? Dan is deze cursus speciaal voor jou!

Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat waarmee je volledig bevoegd bent om yoga aan te bieden aan alle groepen van het basisonderwijs.

Waarom Yoga in de Gymles?

Kinderen hebben heel veel aan yoga. En yoga in je gymles aanbieden heeft dus enorm veel voordelen:

 1. Verbeterde Concentratie en Focus: Yoga helpt kinderen om hun concentratie en focus te verbeteren. Door regelmatig te oefenen, leren ze hoe ze hun aandacht kunnen richten en beter kunnen presteren. Zowel in de klas als daarbuiten.
 2. Ontwikkeling van Lichaamsbewustzijn: Yoga bevordert een beter begrip van het eigen lichaam. Kinderen leren hun lichaam op een bewuste manier te bewegen en ontdekken wat hun lichaam kan doen. Dat draagt bij aan hun fysieke ontwikkeling.
 3. Stressvermindering: Zelfs kinderen ervaren stress. Yoga biedt ze technieken voor ontspanning en ademhaling. Die technieken kunnen kinderen helpen om met stressvolle situaties om te gaan.
 4. Bevordering van Sociale Vaardigheden: Yoga kan in groepsverband worden beoefend, wat kinderen helpt om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Ze leren samenwerken, respectvol met elkaar omgaan en empathie tonen.
 5. Versterking van Spieren en Verbetering van Flexibiliteit: Yoga-oefeningen helpen bij de ontwikkeling van sterke spieren en bevorderen de flexibiliteit. Dit kan ook bijdragen aan een betere houding en minder kans op blessures.
Yoga in de Gymles - Online Cursus

Wat Kun Je Verwachten van de Cursus?

De online cursus “Yoga in de Gymles” biedt je alle tools en kennis die je nodig hebt om yoga op een leuke en effectieve manier te integreren in je gymlessen. 

Je leert:

 • Hoe je yoga-oefeningen kunt aanpassen voor verschillende leeftijden en niveaus.
 • Hoe je yogalessen kunt structureren en plannen binnen je bestaande gymlesprogramma.
 • Technieken om kinderen te motiveren en betrokken te houden.
 • Manieren om yoga te combineren met andere activiteiten en vakken.

Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat en ben je volledig bevoegd om yogalessen te geven aan kinderen van 4-12 jaar in het basisonderwijs.

Blijf Op de Hoogte!

We kunnen niet wachten om deze cursus met jullie te delen en zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle aanvulling zal zijn op je gymlessen.

Vanaf 1 september kun je de nieuwe cursus volgen.

Houd onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten voor meer informatie, een gave actie en de officiële lancering!

Stay tuned… 🌟

x Gijs & Anouk

Gerelateerde artikelen

Reacties

  1. Hoi Helga,

   Leuk dat je zo enthousiast bent! We zijn de cursus op dit moment nog aan het afronden, dus ik kan nog niet de definitieve prijs aan je doorgeven. Maar hij wordt sowieso onder de 100 euro.

   Groetjes, Gijs